GASPAR

Biografia de GASPARsoul

Una veu de pes dins l'escena R&B i impulsor del Neo-Soul a Catalunya.

Gaspar és un cantant català nascut a La Ràpita i afincat a Girona des de ben petit. El seu debut amb Till You Fall Asleep el 2017, va ser celebrat per amants del gènere i mitjans, tant especialitzats com d'abast general.
En Basté el va batejar com a “El Rei del Soul a Catalunya” en una entrevista a “El Món a RAC1” i el seu primer EP If You Feel Something el va acostar a oients de La Cuarta Parte (RNE), Pista de Fusta (iCAT) i a mitjans estrangers com ara Soul Sonic Reviews (Alemanya) i Urban Union (Taiwan).
Els escenaris del MasiMas, Black Music Festival i Tempo Girona ja han pogut gaudir del repertori de Gaspar en viu.
KIT DE PREMSA
Sota el segell Little Red Corvette Records, Gaspar acumula 1 album amb el productor malagueny Quiroga i 2 EPs amb altres productors de l'escena com ho són Fast Boo i Flavio Rodriguez.
A les acaballes de la pandèmia el giro-rapitenc va decidir emprendre un viatge auto-editant els seus treballs sota la distribuïdora ONErpm del qual destaca AZUL XXIi el seu single No Autotune amb video excepcional de l'estudi creatiu .FUTURO, que inclou una col·laboració amb la barcelonina Lauren Nine. Després d'una pausa treballant en projectes paral·lels, Gaspar llança el seu primer single en català, Obre les ales, produït per el banyolí Pau Brugada.
Altres fonts d'interès